熊本ラーメン桂花ラーメン

東京で革命を起こした本場熊本ラーメン桂花。
この味を是非、皆さんで味わってください

メニュー

桂花拉麺(KEIKA RA-MEN) ケイカラーメン

取扱い店

全店

特徴

昭和30年創業の老舗の味。

中太・固めのストレート麺と豚骨鶏がら白湯(パイタン)・マー油の絶妙なハーモニー健康のために赤穂の塩を使い、創業当時から変わらない、自家製のこだわり叉焼・味付玉子・メンマ・茎ワカメ・わけぎをトッピング

A long-established taste founded in 1955.

Medium thick, solid straight noodles and pork bone chicken white water. Exquisite harmony of garlic oil. Uses AKOU (Japanese sea fig) salt for health and has not changed since its founding. Homemade speciality grilled, seasoned egg and bamboo shoots. Topped with seaweed and scallion.


太肉麺(TA-RO RA-MEN) ターローメン

取扱い店

全店

特徴

太肉(ターロー)とは・・・・・

かんたんに言えば豚バラ肉の角煮と申せましょうか。じっくりと時間をかけてアクを抜き去り、激選した素材と研究による自然な味付けは舌にまろやかな絶妙な風味を醸し出しており、焼豚とも違った独得の味わいを是非お試し下さい。余談ですが、この太肉(ターロー)という名称は中国料理にはありません。昭和43年東京進出メニューとして、桂花ラーメンに合うように調理開発し、出来上がった形を見て創業者が名付けたものです。以来、多くのモノマネ商品が出廻る程の、絶大な人気を博し、現在では太肉(ターロー)は、桂花の商標登録商品です。

Talking about thick meat (TARO)…

It is easy to say that it is a pork belly cut. But actually, it has a deeper meaning at all. At first, we take the time slowly to remove the slum, and the carefully selected ingredients and natural flavours created by research create a mellow and exquisite flavour on the tongue, so please try a unique taste different from grilled pork. As an aside, the name “Taro” doesn’t exist in Chinese cuisine. In 1668, the menu was developed in Tokyo to suit KEIKA Ramen, and the founder named it after seeing the finished shape. Since then, it has gained enormous popularity, with many imitations appearing on the market. Today, the thick meat (TARO)is a registered trademark of KEIKA.


叉焼麺(CYA-SYU RA-MEN) チャーシューメン

取扱い店

全店

特徴

叉焼も太肉同様、店で丁寧に仕込んでいます。

桂花特製のタレで味わい深く煮込みました。
豚バラ肉・ロース肉・もも肉と店舗によって使用部位が違います。
どこの店の叉焼麺が美味しいか?食べ比べるのも面白いかもしれません。

In addition, grilled meat is carefully prepared at the store as well as thick meat.

It was boiled with the special sauce made by KEIKA. The parts used differ depending on the store and pork belly, loin, thigh. Where is the CYA-SYU RA-MEN delicious? It may be interesting to compare eating.


五香肉麺(U-SYAN RO-MEN) ウーシャンローメン

取扱い店

熊本本店・新宿ふぁんてん・渋谷センター街店・池袋東武店

特徴

豚肩ロース肉の香味揚げをキャベツの上にトッピング、五香肉はオリジナルのタレに漬け込み、衣を付けて揚げました。

食欲をそそる香ばしい香り、サクッとした衣と柔らかい肉の食感がポイント。
ラーメンとの相性もバツグン、ボリューミーな麺です。

Topped with fried pork shoulder roasted meat on cabbage, marinated five flavoured meats in original sauce, fried with batter.

Appetizing fragrant scent, crispy clothes and soft meat texture. Excellent noodles go well with RA-MEN.


五香肉定食(U-SYAN RO SET MEAL) ウーシャンローテイショク

取扱い店

本店・渋谷センター街店・池袋東武店

特徴

桂花でボリュームNO1のメニュー

アルバイト卒業生に一番人気の定食
豚肩ロースの香味揚げと、細麺桂花の相性はもちろんご飯のおかずとしても最高にウマイ!

Menu of volume no.1 with KEIKA

The most popular set meal of pork shoulder roast among part-time job graduates and the flavour of the thin noodle of KEIKA, of course, it is also the best as a side dish of rice.


阿蘇拉麺(ASO-RA-MEN)アソラーメン

取扱い店

新宿末広店・新宿東口駅前店・渋谷センター街店・池袋サンシャイン60通り店・新宿西口店(FC店)・池袋東武店・池袋西一番街店

特徴

阿蘇ラーメン・・・・・

阿蘇たかな漬けの調理したものを具にしてあります。マー油を使っていないので、たかな漬けの香りとスープとのバランスが大切です。あっさり好みの人にあいます。たかなの酸味で召し上がって下さい。

※熊本産高菜が一時的に入手困難となりましたため、2018年8月をもって阿蘇拉麺は順次販売休止いたします。
また来季以降に入手可能な状況となりましたら、販売再開いたします。何卒ご了承くださいませ。

Talking about ASO-RA-MEN…

It is made from cooked mustard leaf (ASO TAKANA) pickles. Since no garlic oil(ma-u) is used, it is important to have a good balance between the soaked soup and soup. It’s just for those who like it. Please enjoy it with a medium acidity.


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